VIDEO Vrienden van vermoorde Bjorn De Vrieze zoeken steun bij elkaar

02/05/18 om 20:05 - Bijgewerkt om 20:24

Een groep vrienden van de 28-jarige slagerszoon kwamen woensdagavond samen aan zijn woning.

VIDEO Vrienden van vermoorde Bjorn De Vrieze zoeken steun bij elkaar

Dinsdag werd in de hal van de woning in Schuiferskapelle het levenloze lichaam gevonden van de 28-jarige Bjorn De Vrieze. Woensdag legde een 23-jarige Tieltenaar bekentenissen af, hij is intussen aangehouden op verdenking van moord. De stoppen bij de verdachte sloegen door omdat Bjorn De Vrieze een relatie was begonnen met diens vriendin.

Bjorn De Vrieze was een bekende en populair gezicht in Tielt. De zoon van de uitbaters van Slagerij Hans werkte een tijdlang in Café Cirque Central en was nu werkzaam in de slagerij van z'n ouders. Een zaak die hij later zou overnemen. Bjorn was bovendien ook politiek actief, hij zou in oktober op de lijst prijken voor N-VA / Open VLD + in Tielt.

De vele vrienden van Bjorn waren woensdag met verstomming geslagen. Ze spraken woensdagavond omstreeks 19 uur af aan de woning van Bjorn voor een ingetogen moment e voor steun bij elkaar.

(NS/FV)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!