Twee verdachten blijven aangehouden voor verdacht overlijden in Langemark-Poelkapelle

27/07/18 om 20:51 - Bijgewerkt om 20:50

De lokale politie van de zone Arro Ieper werd vorige zondag verwittigd van het verdacht overlijden in Langemark-Poelkapelle.

Twee verdachten blijven aangehouden voor verdacht overlijden in Langemark-Poelkapelle

© BELGA

Eens ter plaatse troffen de politiediensten het levenloze lichaam aan van de 23-jarige K.P. Er werd een gerechtelijk onderzoek gevorderd. De onderzoeksrechter en het parket zijn ter plaatse afgestapt in aanwezigheid van een afstappingsteam en het labo van de federale gerechtelijke politie, bijgestaan door een wetsgeneesheer. Er werd een autopsie en een toxicologisch onderzoek bevolen om de doodsoorzaak van het slachtoffer te kunnen achterhalen.

De precieze omstandigheden van het overlijden zijn op heden nog niet duidelijk. Het onderzoek loopt en is in handen van de lokale recherchedienst van de politiezone Arro Ieper. Er werden twee personen onder aanhoudingsmandaat geplaatst, zijnde L.G. en P.P. (beiden 27 jaar) en die aanhouding is bevestigd.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!