Taxichauffeur die nekschot kreeg in Brugge, praat voor het eerst: "Ik dacht dat ik ging sterven"

11/01/19 om 08:21 - Bijgewerkt om 16:32

De Brugse wijk Sint-Pieters werd zondagnacht opgeschrikt door een schietincident. Er werden zeven kogels afgevuurd op de garagepoort van een taxichauffeur. Het incident doet dan ook sterk denken aan de eerdere schietpartij tussen taxichauffeurs in september vorig jaar. De bewoner van het getroffen huis is zelfs een ex-collega van Mohammad 'Arif' M., die in september beschoten werd door een Armeense concullega. "Al kan ik moeilijk geloven dat die man vijanden had", reageert de Iraniër, die ondertussen geen taxichauffeur meer is. "Ik heb te veel pijn en ben bang."

Omdat in het huis in de Vaartstraat in Sint-Pieters dat zondagnacht beschoten werd een taxichauffeur woont (zie kaderstuk, red.), werd al snel een verband gelegd met de eerdere schietpartij tussen taxichauffeurs in september vorig jaar. Toen werd Mohammad 'Arif' M., een Brugse taxichauffeur van Iraanse origine, na een discussie aan het station van Brugge achtervolgd en in het hartje van de stad beschoten door zijn Armeense concullega Karen S. Arif kreeg een schot in de nek, maar geraakte niet levensbedreigend gewond.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!