Schrijnwerker uit Staden belooft 500 euro voor tip die naar laptopdief leidt

© Getty Images/iStockphoto
Redactie KW

Dimitri Bouttelisier, een schrijnwerker uit Staden, werd afgelopen weekend het slachtoffer van een dief. De man ging er met de rugzak vol dure spullen én klantengegevens vandoor op de BouwXpo in Kortrijk Xpo.

Via Facebook is de Stadenaar nu op zoek naar getuigen of mensen die meer weten over de diefstal. Hij deelde daarbij een foto van de man die verdacht wordt van de diefstal. “Dit is het individu die onze rugzak heeft gestolen, inclusief onze laptop, iPad, camera en klantengegevens”, postte hij. Volgens Dimitri moet de diefstal afgelopen zondag 11 november, rond 18.15 uur gebeurd zijn op de BouwXpo in Kortrijk.

“Hij verdween, met de rugzak in de hand, te voet langs de Kinepolis richting het rondpunt aan de Kennedylaan. Vanaf daar ontbreekt elk spoor”, aldus Dimitri. Hij belooft een beloning van 500 euro aan wie een gouden tip geeft. Dimitri’s oproep werd al meer dan 8.000 gedeeld via de sociale netwerksite. (OV)

Dimitrihttps://www.facebook.comFacebook1

Aan de persoon die onze rugzak met inhoud ( laptop,ipad fototoestel en alle gegevens van de beurs) gestolen geeft!!! Wij…

Geplaatst door Dimitri Bouttelisier op Zondag 11 november 2018

rich1.0https://www.facebook.com/dimitri.bouttelisier/posts/10205327428540961552

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier