Ruzie loopt uit de hand, Menenaar Steve Depla doodgestoken

Steve Depla. (GF)
Redactie KW

Maandagavond is Steve Depla (31) in het Henegouwse La Louvière overleden. Volgens La Nouvelle Gazette werd hij door zijn vriendin Gaëlle om het leven gebracht.

Het drama speelde zich op maandag 29 januari af op het plein Chapelle-au-Puits. Volgens de Waalse krant ontstond een dispuut tussen het koppel. De ruzie ontaardde in een vechtpartij. De jonge vrouw zou op de grond zijn beland waarna ze Steve neerstak. Hij overleed door een ernstig bloedverlies. De hulpdiensten probeerden hem tevergeefs te reanimeren.

Goede vader

Laetitia, de moeder van zijn drie kinderen, is in schok. “Hij was misschien zelf geen engel, maar hij verdient het toch niet om met messteken om het leven te worden gebracht. Hij was een goede vader voor zijn kinderen.”

Uitvaart

Steve was de zoon van Beatrice Rasschaert, de zus van Lindsay en de kleinzoon van Mathilde Ydiers. Hij had drie kinderen: Mateo, Mikey en Chelsea. Hij werd op 29 augustus 1986 in Etterbeek geboren. Hij groeide op in Menen en verhuisde enkele maanden geleden naar La Louvière.

De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de Sint-Jozefskerk in Menen op dinsdag 6 februari om 9.30 uur.

(MVM/Uitvaartzorg Serrus)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier