Politie zoekt daders van diefstal met geweld in Maldegem

09/05/18 om 16:27 - Bijgewerkt om 16:51

Op dinsdag 8 mei werd tussen 6.05 en 6.26 uur een diefstal met geweld gepleegd in de Kallestraat in Adegem, een deelgemeente van Maldegem.

Politie zoekt daders van diefstal met geweld in Maldegem

De man met het wapen. © Federale politie

De bestuurder van een witte VW Caddy werd in de Kallestraat door een onbekende man met een wapen bedreigd.

Onder de bedreiging van een pistool moest het slachtoffer uitstappen en op de grond liggen. Drie onbekenden hebben de inhoud van de VW Caddy, softwarepakketten van Microsoft, uitgeladen. Alle pakketten werden uit de kartonnen dozen gehaald en de lege dozen werden ter plaatse achtergelaten.

De lege dozen werden ter plaatse achtergelaten.

De lege dozen werden ter plaatse achtergelaten. © Federale politie

De verdachten verplaatsten zich met een witte bestelwagen. Ze gingen er vandoor in de richting van Adegem dorp. De man met het wapen is tussen de 30 en 40 jaar oud, is ongeveer 1m70 lang, heeft een zwarte ringbaard en een eerder vierkant gezicht. Mogelijk is hij van Oost-Europese origine. Hij droeg een zwarte trui met kap.

Mocht je deze man herkennen of meer informatie hebben over dit feit, neem dan contact op met de speurders via het gratis nummer 0800 30 300. Je kan je tips ook sturen naar opsporingen@police.belgium.eu.

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!