Politie Gavers zoekt champagnekleurige Volvo

Foto JVGK © JVGK
Redactie KW

De politie van de zone Gavers roept iedereen alert te zijn voor een champagnekleurige Volvo. Daarvoor werd het buurtinformatienetwerk in Harelbeke geactiveerd.

Op vrijdagvoormiddag 30 maart – goed een week geleden – werden de bewoners van een woning aan de Molenstraat het slachtoffer van een drieste inbraak. De daders verschaften zich toegang tot de woning door het vernielen van de glaspartij van de achterdeur en doorzochten de woning. Ze maakten een hoeveelheid geld en juwelen buit en sloegen op de vlucht met een champagnekleurige Volvo met Belgische nummerplaat. Die werd door een opmerkzame passant opgemerkt in de omgeving van de getroffen woning. Onderzoek wees ondertussen uit dat het om een wagen gaat die eerder werd gestolen in de omgeving van Charleroi.

De politie van zone Gavers activeerde ondertussen het buurtinformatienetwerk en roept iedereen op om alert te zijn voor dit voertuig en meteen het noodnummer 101 te verwittigen wanneer men dit voertuig opmerkt. Het valt immers niet uit te sluiten dat deze rondtrekkende dadergroep opnieuw onze regio zou aandoen voor het plegen van woninginbraken. (NDZ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier