Politie doet oproep naar getuigen van overval op bakkerij Hoornaert

03/11/17 om 14:29 - Bijgewerkt om 14:28

De politiezone Vlas doet een oproep naar mensen die op woensdag 1 november omstreeks 17 uur iemand met verdachte gedragingen of met een bijzondere zenuwachtigheid gezien hebben in de omgeving van Bakkerij Hoornaert in de Doorniksewijk.

Politie doet oproep naar getuigen van overval op bakkerij Hoornaert

Bakkerij Hoornaert werd woensdag het slachtoffer van een overval. © JVGK

De politie bevestigt de feiten dat er op woensdag 1 november omstreeks 17 uur een overval plaatsvond in Bakkerij Hoornaert in de Doorniksewijk in Kortrijk. Een man die zijn hoofd en mond bedekt had, kwam op het ogenblik dat er niemand anders dan een winkelbediende in de winkel was, de zaak binnen en eiste geld. Hij duwde de winkelbediende toen ze het geld uit de kassa niet snel genoeg gaf.

De man kon ontsnappen. De politie weet niet of hij alleen handelde en langs waar hij juist vluchtte. Momenteel is er in de Doorniksewijk eenrichtingsverkeer door werken.

"Het onderzoek loopt en we maken gebruik van de bestaande camerabeelden", stelt communicatieverantwoordelijke Thomas Detavernier van Politiezone Vlas. "Mensen die verdacht gedrag of een opmerkelijke zenuwachtigheid gezien hebben in de omgeving van de bakkerij, kunnen dit melden via meldpunt@pzvlas.be".

(EDB - foto JVGK)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!