Persoon bekrast verkeerde auto in Zeebrugge

Redactie KW

Wie is Ignace? Dat vraagt David Brinckman uit Zeebrugge zich af. Een onbekende vandaal leefde zich uit op zijn geparkeerde wagen en kerfde er achteraan “Fuck Ignace” in het koetswerk.

Volgens David gaat het dan ook op een boodschap die niet meteen voor hem bedoeld is. “Ik vermoed dat die persoon zich van wagen heeft vergist“, zegt hij. “Maar ik zit er nu wel mee natuurlijk.”

De auto stond in de Vindictivestraat voor de woning van David geparkeerd. Wanneer de krassen precies aangebracht werden is niet duidelijk. Dat kan maandagnacht of deze middag geweest zijn. “Toen ik vanavond bij mijn wagen kwam zag ik het”, zegt David. “Niet bepaald aangenaam natuurlijk. Gelukkig ken ik wat mensen die willen proberen om het er uit te krijgen. Misschien lukt het met polieren, maar dat is niet zeker. Mogelijk zal er moeten geschuurd worden en daarna herspuiten. En dat wordt hoe dan ook een kostelijke zaak.”

David gaat klacht indienen tegen onbekenden en hoopt dat iemand iets opgemerkt heeft. “Zo’n krassen trek je er niet snel in. Dus ik denk dat die persoon wel even bezig was. Hopelijk heeft iemand iets gezien.”

(TL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier