Oudenburg in shock na wrede moord: "We zagen Caroline hier allemaal heel graag"

18/05/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 17/05/18 om 14:38

De tragische dood van Caroline Dombrecht heeft bij de hele Oudenburgse gemeenschap een diepe wonde geslagen. De verslagenheid is er bijzonder groot. "Hoe het nu verder moet? We weten het niet. Wel zal Caroline enorm gemist worden, niet alleen voor haar werk, maar voor wie ze was. Zo'n lieve madame en een echte moederkloek."

"Hoe kan iemand zoiets doen? Met iemand die zo braaf en toegewijd was in alles. In haar werk, voor haar kinderen. Ik denk dat ze ook voor hem veel te goed is geweest." Ann Boudolf van Lens Roses is er het hart van in. Caroline Dombrecht (47) is tuinarchitect van opleiding en ging na haar studies, 25 jaar geleden, bij de rozenkwekerij aan de slag. "Onze zaak groeide en we zochten iemand die ons kon helpen. Caroline was de geknipte persoon. Ze hield enorm van bloemen en planten, was er heel graag mee bezig. Al vlug werd ze bij ons ook bestuurder, zodat we met z'n drieën over alles verder beslisten. We hebben de zaak samen uitgebouwd tot wat ze nu is", verwoordt Ann hoe Caroline zich bij hen inwerkte.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!