Ook in Poperinge fraude met WK-jetons

03/07/18 om 10:44 - Bijgewerkt om 11:18

Niet alleen in Kortrijk wordt er gefraudeerd met WK-jetons, ook Poperinge heeft er last van.

Ook in Poperinge fraude met WK-jetons

Het WK-dorp in Poperinge. © GF

"Wij zijn superblij met de overwinning van de Rode Duivels tegen Japan. Op naar vrijdag", steekt de organisatie achter het WK-dorp in Poperinge van wal op Facebook.

"Jammer genoeg hebben ook wij te maken met frauduleuze jetons. We geven iedereende kans om oude jetons in te wisselen bij ons tot vrijdag 19 uur. Alle betrokken instanties helpen ons om verder bedrog te vermijden. De daders zullen streng aangepakt worden. Verdere bestellingen worden al vier dagen tegengehouden en wij krijgen alle namen door. Dus doe geen moeite meer of je mag het komen uitleggen. Heb je jetons besteld en je wil dat komen opbiechten, dan houden wij daar rekening mee bij onze verdere stappen", klinkt het.

"Als organisatie vinden we het enorm triestig dat mensen zich hiermee bezighouden. Anders moet je maar zelf eens iets proberen te organiseren... Verder willen we nog eens alle sponsors bedanken, het stadsbestuur van Poperinge, politie en brandweer, GO! Westhoek, Aviko, Eurokart en in het bijzonder alle verenigingen en vrijwilligers die dit WK-dorp mee helpen mogelijk maken. In het bijzonder bedanken we ook onze buren, die af en toe een iets kortere nacht hebben."

Maximum 2.000 toeschouwers

De WK-wedstrijden op groot scherm zijn erg populair in Poperinge. "Jammer genoeg zullen we vrijdag opnieuw mensen moeten weigeren vanaf 2.000 personen en ook hiervoor vragen we begrip. Het moet leuk blijven voor iedereen en bovenal veilig", aldus nog de organisatie.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!