Onderzoek tegen uitbater Bananas in Waregem voor voyeurisme

12/01/18 om 12:54 - Bijgewerkt om 15:01

Er loopt een gerechtelijk onderzoek tegen uitbater Christophe B. van danscafé Bananas in de Olmstraat in Waregem nadat hij geruime tijd via een verborgen camera tientallen vrouwelijke klanten begluurd zou hebben op het toilet. "Ik vernam tijdens mijn politieverhoor dat er een cameraatje in een gleuf boven de deur was bevestigd. Ik zet geen stap meer binnen in dat café", garandeert slachtoffer Steffi Vanluchene uit Wielsbeke, die een klacht indiende tegen de man. Bananas is nog altijd open.

Het parket van West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk, bevestigt dat er een gerechtelijk onderzoek loopt. "Maar dat is nog volop bezig dus we kunnen daar momenteel niet over uitweiden", zegt woordvoerder Tom Janssens. Café-uitbater Christophe B. werd al verhoord door de speurders, maar het is onduidelijk of de man bekentenissen heeft afgelegd. "Hij is in ieder geval niet aangehouden", zegt procureur Janssens.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!