Nieuwjaarsreceptie in mineur bij KSV Oostkamp na inbraak in kantine

26/01/18 om 16:05 - Bijgewerkt op 27/01/18 om 15:18

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn er ongewenste gasten langsgekomen in de voetbalkantine van KSVO Oostkamp. Naast het stelen van heel wat goederen werd er ook nogal wat vandalisme gepleegd. Ondanks alles kon na heel wat opkuiswerk door het hele team de geplande nieuwjaarsreceptie voor medewerkers en sponsors toch doorgaan, ook al was het in mineur.

"Er werd een paal van onze pleinen als breekijzer gebruikt", getuigt voorzitter Paul Devliegere in de kantine van zijn ploeg. Die palen vergrendelen onze terreinen. "Eerst is men het materiaalkot proberen binnen te komen door de deur te forceren en het dak kapot te maken. Iemand die eigen is aan de ploeg zou zijn buit daar niet zoeken, daarom denken we dat het mensen moeten zijn die ons lokaal niet kennen. Daarna werd een keukenraam kapotgeslagen ook al was het voorzien van twee barrièrestangen. Binnenin werd alles doorzocht. Aan verschillende deuren en k...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!