Man in de cel voor wurgpoging in Oostende

08/02/19 om 21:01 - Bijgewerkt om 21:00

Een veertiger uit Oostende zit in de cel op verdenking van poging tot doodslag op zijn ex-partner. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De man van Nepalese origine zou geprobeerd hebben om de vrouw te wurgen. De Brugse raadkamer heeft zijn aanhouding vrijdagochtend met een maand verlengd.

Man in de cel voor wurgpoging in Oostende

De feiten speelden zich enkele dagen geleden af in de woning van het slachtoffer in Oostende. Onder invloed van alcohol trok de verdachte naar het huis van zijn ex-partner, waar hij de vrouw probeerde te wurgen. De verwondingen van het slachtoffer zouden volgens het parket meevallen.

De man van Nepalese origine werd door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van poging tot doodslag, zonder voorbedachten rade. De verdachte geeft zijn betrokkenheid in het incident toe, maar minimaliseert de ernst van de feiten. Naar eigen zeggen had hij alleszins niet de bedoeling om zijn ex van het leven te beroven.

(BELGA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!