Leraar die Jelle (24) doodreed: "Ik heb nooit beseft dat ik een mens aanreed"

13/03/17 om 14:47 - Bijgewerkt om 15:02

Voor de politierechtbank van Brugge is maandagmorgen het dodelijk ongeval behandeld, waarbij op 7 februari vorig jaar de 24-jarige Jelle Tommeleyn uit Torhout om het leven kwam. De aanrijder, leerkracht Bryan I., pleegde vluchtmisdrijf. "Ik dacht dat ik een grijs verkeersbord had aangereden. Ik was aan het grabbelen naar mijn gsm. Ik heb nooit beseft dat ik een mens aanreed."

De feiten dateren van 7 februari 2016. Jelle en zijn vriendin Melanie waren na het uitgaan nog om een frietje gegaan en wandelden op het fietspad, in de buurt van discotheek Place2Party in Lichtervelde. Bryan I. had een hele dag gewerkt als kelner in bijberoep in Ichtegem. 's Avonds was hij nog iets gaan drinken met een vriend in Varsenare. De man was met zijn witte Citroën Jumper onderweg naar huis in Lichtervelde, toen hij plots van de rijbaan afweek en Jelle Tommeleyn achteraan aanreed.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!