Koen voert al 10 jaar strijd om de waarheid over dood van zijn broer: "Christ was geen junk"

15/06/18 om 06:00 - Bijgewerkt om 14:55

Christ Callens uit Harelbeke overleed in 2008 aan een overdosis heroïne, maar zette die fatale spuit volgens zijn broer Koen niet zelf. "Koen werd vermoord. De daders hebben dat ook toegegeven. Ze zijn achteraf zelfs gaan feesten met het geld van Koen. Maar volgens het parket zijn de feiten verjaard. En dus komt er geen proces. Onaanvaardbaar", klinkt het bij de nabestaanden.

"Is het leven van mijn broer minder waard dan dat van een ander?" Die vraag stelt Koen Callens zich nu al tien jaar. In het eerste weekend van maart 2008 overleed zijn broer Christ in verdachte omstandigheden in Kortrijk. "Koen was een beetje op de dool na een liefdesbreuk. Hij zocht een plaats om te slapen en is helaas bij de verkeerde vrienden beland. Die zagen dat hij geld had en hebben hem meegelokt naar een huisje in het beluik Vannestes Reke in de Kortrijkse stationsbuurt", vertelt Koen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!