Jonge dj in elkaar geslagen aan het Spillebad in Roeselare

17/05/18 om 23:21 - Bijgewerkt op 18/05/18 om 09:05

Donderdagavond werd Bryan Vandecasteele (19) uit Roeselare in elkaar geslagen aan het Spillebad in Roeselare. Het gaat om een uit de hand gelopen date.

Jonge dj in elkaar geslagen aan het Spillebad in Roeselare

Bryan werd voor verzorging opgenomen in het ziekenhuis. © (Foto Facebook)

"Mijn broer Bryan Vandecasteele is deze avond om 18.30 uur in elkaar geslagen aan het Spillebad", schreef Kelly Deferme, zijn zus, kort daarna op Facebook. "Een bende van vijf à zes jongeren heeft hem bont en blauw geslagen op een privé parking aan het zwembad, met een houten stok."

De jongeman had afgesproken met een meisje waar hij al een tijdje contact mee had voor een date. Daar aangekomen wilde ze zich nog even afzonderen om een joint te roken. Toen kwamen de jongeren tevoorschijn om hem een pak rammel te geven.

De familie van Bryan doet een oproep naar getuigen om contact op te nemen met de politie. Bryan zelf werd in het ziekenhuis opgenomen. Hij heeft voornamelijk verwondingen in zijn gezicht. We kennen Bryan vooral als dj Trouble Nation. Onder die naam bracht hij al enkele tracks uit.

(TD)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!