Inbrekers aan de haal met bestelwagen: "Geen geld om andere wagen te kopen"

13/03/19 om 20:13 - Bijgewerkt om 20:33

Diederik Soenens en zijn echtgenote Natascha Van de Kerckhoven kregen midden in de nacht inbrekers over de vloer in hun woning langs de Onafhankelijkheidsstraat in Wervik. Het koppel woont in de buurt van sportcentrum De Pionier waar camera's hangen. Volgens de beelden gaat om vier jongeren. Drie verplaatsten zich te voet, ééntje met de fiets. Er werden heel wat waardevolle spullen ontvreemd en de daders vluchtten weg met de oranje Mercedes Vito van het jonge gezin.

De bestelwagen werd daags na de feiten teruggevonden in de omgeving van de rotonde in de Kruisekestraat. De bestuurder reed tegen een duiker waarbij de motor onherstelbaar werd beschadigd. "Bedankt om een jong werkend gezin met vier kinderen in de shit te steken", stond te lezen op de Facebookpagina van het koppel. "We vragen dan ook om zoveel mogelijk ons bericht te delen. De daders waren met vier: drie te voet, een met de fiets." Diederik Soenens is er alvast het hart van in.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!