Drukke nacht voor de Oostendse politie

16/09/18 om 18:31 - Bijgewerkt om 18:29

De nacht van zaterdag op zondag had de politie in Oostende de handen vol. Vooral een aantal geïntoxiceerde mensen zorgden voor extra werk.

Drukke nacht voor de Oostendse politie

Tijdens een patrouille werd in de Antwerpenstraat een voertuig staande gehouden. De bestuurder, een 26-jarige man uit Oostende, legde een positieve drugtest af en in het voertuig werd een kleine hoeveelheid drugs gevonden.

In de Sint-Franciscusstraat was er op straat een vechtpartij tussen een tiental personen. Twee mannen werden meegenomen naar het politiekantoor en bleken ook daar niet te kalmeren. Ze werden opgesloten in de cel en er werd pv opgesteld wegens bezit van verdovende middelen.

In de Langestraat lag een dronken dame languit op de grond, ze werd overgebracht naar het ziekenhuis.

's Ochtends werd een gewonde Engelsman binnengebracht in het ziekenhuis. Hij was agressief tegenover het verplegend personeel en later de politie en werd daarop overgebracht naar het politiekantoor.

Nog later op de ochtend zorgde een dronken 48-jarige Oostendse vrouw voor overlast in de Christinastraat, ook tegenover de politie. Ze werd opgesloten ter ontnuchtering.

In de Vrijheidstraat zag een dame twee mannen van vreemde afkomst een leegstaande woning binnengaan. De politie kwam ter plaatse, het bleek te gaan om twee mannen die illegaal in het land verblijven. Ze werden overgebracht naar het kantoor.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!