Dader van diefstal airsoft-wapens in Kuurne geïdentificeerd en opgepakt

14/01/19 om 15:18 - Bijgewerkt om 15:17

De politiezone Vlas kon afgelopen weekend de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.

Dader van diefstal airsoft-wapens in Kuurne geïdentificeerd en opgepakt

© iStock

De PZ Vlas kwam de dader op het spoor door het onderzoek naar een andere diefstal. Tijdens een huiszoeking werden de gestolen airsoftwapens aangetroffen en werd een verdachte opgepakt. Tijdens het verder onderzoek bekende de man de feiten.

Burgemeester Francis Benoit van Kuurne: "Recent waren er in Kuurne enkele inbraken, waarbij onder meer die airsoftwapens gestolen werden. De extra inzet van de politie die daarop volgde heeft geloond. Ik ben dan ook heel tevreden met de opheldering van deze feiten! De veiligheid op het Bedrijvenpark in Kuurne wordt weldra versterkt met ANPR-camera's. Ook op andere locaties in Kuurne is binnenkort de uitrol van veiligheidscamera's voorzien."

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!