Concurrenten bedotten klanten De Roetvreter uit Vlamertinge

07/06/18 om 21:00 - Bijgewerkt om 15:20

Bij schoorsteenveegbedrijf De Roetvreter/Vanacker uit Vlamertinge regent het momenteel telefoontjes van klanten die opgelicht zijn door een bedrijf, mogelijk uit Meulebeke, dat zich onder de naam De Roetveger voordoet als De Roetvreter of zegt samen te werken met de Vlamertingse firma. "Ze maken misbruik van onze naam én vragen het dubbele van onze prijs", zucht Johan Vanacker.

De Roetvreter is het bedrijf van Johan Vanacker en Anja Verschelden. Het is al meer dan twintig jaar gevestigd in de Poperingseweg in Vlamertinge en bouwde in die tijd een sterke reputatie op bij de intussen meer dan 12.000 klanten uit Ieper en omstreken. Nu slaan ze echter een noodkreet. Oplichters misbruiken de naam De Roetvreter om klanten af te snoepen. "Sinds een achttal weken krijg ik voortdurend telefoons van mensen die hun beklag doen", vertelt Anja. "Wij zouden zogezegd zijn langsgegaan om hun schoorsteen te vegen en een veel hoger tarief gevraagd hebben. Terwijl we helemaal niet bij die mensen zijn geweest. Het moeten nu al een zestigtal klanten zijn die zo om de tuin zijn geleid. Uit Langemark, Poperinge, Ieper, Boezinge, Elverdinge, Wervik, Zonnebeke, Beselare..."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!