Buurtbewoners hadden niet door dat man die sigaretje rookte dader van steekpartij in Torhout was

10/08/18 om 10:24 - Bijgewerkt om 10:23

Bij een steekpartij in een bakkerij in de Oostendestraat in Torhout raakte de 34-jarige vrouw verkoopster levensgevaarlijk gewond. Haar partner stak haar voor de ogen van haar driejarige dochter neer. "Een half uur eerder zei ik nog dat hij haar dood zou worden", aldus haar bazin.

Leunend tegen het portaal van de deur. Rustig een sigaretje aan het roken. Zo trof de politie gistermiddag een 37-jarige man van Libische afkomst aan bij bakkerij Devriendt in de Oostendestraat in Torhout. Dat hij net zijn vriendin voor de ogen van haar driejarige dochtertje had neergestoken leek hem maar weinig te deren. Hij keek niet om naar de bloedende vrouw in de gietende regen op de grond of naar haar dochtertje binnen in de winkel. "Hij had een doodse blik in zijn ogen", zegt een getuige. "Maar aan niets kon je zien dat hij de dader was." Toen de politie toekwam bood hij spontaan zijn polsen aan en liet hij zich zonder problemen boeien.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!