Bewoner caravan campingmoord Middelkerke bekent feiten

23/12/17 om 12:33 - Bijgewerkt om 12:32

Alain D. (43), de bewoner van de caravan waarin de zogenaamde campingmoord werd gepleegd, heeft de feiten bekend. Hij gaf toe dat hij de keel van het slachtoffer met een mes over sneed. Er zouden ook verschillende messteken uitgedeeld zijn.

Negen uur lang werd Alain D. donderdag door de politie verhoord over zijn aandeel in de campingmoord in Middelkerke. De 43-jarige man woonde in de caravan op camping Marva III waar de moord eerder deze maand gepleegd werd. Het werd een slopend verhoor, maar de speurders wilden antwoorden. Temeer omdat de hoofdverdachte in zijn eerste verhoor warrige verklaringen aflegde en ontkende dat hij het slachtoffer om het leven bracht. Maar donderdag ging hij - volgens bronnen dicht bij het onderzoek - dan toch door de knieën en kwam hij met bekentenissen. Al wil zijn advocaat Fabienne De Smet zich daar niet over uitspreken. "Mijn cliënt heeft verklar...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!