Auto volledig vernield na aanrijding met vluchtmisdrijf in Aalbeke

04/12/17 om 14:01 - Bijgewerkt om 13:59

Een jonge vrouw uit Aalbeke is op zoek naar getuigen van een ongeval met vluchtmisdrijf. Toen ze maandagochtend opstond, trof Laetitia Buysschaert haar wagen volledig vernield aan. Van de dader of daders ontbreekt voorlopig elk spoor.

Auto volledig vernield na aanrijding met vluchtmisdrijf in Aalbeke

Het was best schrikken maandagochtend toen Laetitia Buysschaert uit Aalbeke naar haar wagen wilde stappen. Een bestuurder, vermoedelijk met een Ford, was afgelopen nacht op haar auto geknald en liet de verhikkelde wagen zomaar achter. Ook een tweede voertuig dat iets verderop geparkeerd stond, deelde in de brokken. De politie van de zone Vlas kwam de nodige vaststellingen doen, maar op dit moment is de dader spoorloos. Laetitia plaatste dan ook een emotionele oproep naar getuigen op haar Facebookpagina.

"Ik ben ten einde raad, ben er echt kapot van", schreef ze. "Ook mijn dochtertje is helemaal van slag en weende natuurlijk mee omdat mama's auto misschien wel perte totale is." Het ongeval deed zich voor langs de Moeskroensesteenweg in Aalbeke. Over het precieze tijdstip heerst vooral onduidelijkheid.

Goeiemorgen iedereen , ik ben deze morgen bijna flauw gevallen door mijn auto zo aan te treffen op de Parking voor mijn...

Geplaatst door Laetitia Jalyssa Buysschaert op maandag 4 december 2017

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!