Auto van Brugse gestolen op oudejaarsavond

01/01/18 om 11:37 - Bijgewerkt om 11:45

De viering van oudejaar heeft een Brugse een fikse kater bezorgd. Niet door overmatig drankgebruik, maar omdat haar auto gestolen werd in Brugge.

Auto van Brugse gestolen op oudejaarsavond

Christel Deraeve parkeerde haar grijze Volkswagen Beetle rond 19 uur in het West-Gistelhof in Brugge, maar toen ze rond 23 uur terugkeerde was haar auto weg.

"Ik ben er honderd procent zeker van dat ik reglementair geparkeerd heb én ik heb de politie gebeld om er zeker van te zijn dat ze hem niet getakeld hebben", aldus de 22-jarige. "Hij is dus gestolen. Ik ben er kapot van. Ik had die auto pas twee maanden en ik heb geen omniumverzekering. Ik weet zelfs niet wat ik nu moet doen. Wat een manier om het nieuwe jaar in te zetten..."

Christel, die afkomstig is van Kortemark, deelde ondertussen op Facebook een oproep om uit te kijken naar haar wagen. Het gaat heel specifiek om een Volkswagen Beetle 1.2 met nummerplaat 1-TBZ-247. De wagen is herkenbaar door lichte schade aan de rechter achterzijde, zoals op onderstaande foto te zien is.

Wie iets gezien heeft, neemt het best contact op met de politie op het nummer 101.

Auto van Brugse gestolen op oudejaarsavond

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!