Arrestaties na grootschalig drugsonderzoek met zwaarbewapende agenten in Oostende

05/06/18 om 12:01 - Bijgewerkt om 12:01

De lokale politie van Oostende is dinsdagmorgen op verschillende adressen in de kuststad binnengevallen. De acties kaderen in een gerechtelijk onderzoek naar inbreuken tegen de drugswetgeving, bevestigt het parket van Brugge.

Arrestaties na grootschalig drugsonderzoek met zwaarbewapende agenten in Oostende

In alle vroegte deed de politie dinsdag huiszoekingen in verscheidene woningen en appartementen in Oostende. Dat was onder meer het geval in een appartementsgebouw in de Timmermanstraat. De agenten waren daarbij zwaarbewapend en beukten telkens de deur in. Volgens het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge, kaderen de acties in een lopend gerechtelijk onderzoek wegens inbreuken op de drugswet.

Bij de huiszoekingen zijn diverse goederen in beslag genomen, waaronder drugs en geld, en zijn een aantal mensen gearresteerd. Zij zullen in de loop van de dag verhoord worden door de leden van de lokale recherche in Oostende en mogelijk ook nog voor de onderzoeksrechter in Brugge geleid worden.

Die moet dan beslissen over hun verdere aanhouding.

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!