Andermaal poging tot inbraak bij SK Nieuwkerke

Redactie KW

Vrijdagavond werd een verdacht voertuig opgemerkt in de Steenwerkstraat in Nieuwkerke en dit ter hoogte van het voetbalterrein.

Buurtbewoners zagen een auto met 3 inzittenden stoppen op de hoek van de straat, waarna er twee uitstapten en met een zaklamp in de richting van het voetbalterrein stapten. Beiden keerden zonder buit terug naar de wagen, die meteen wegreed. Buurtbewoners verwittigden de voorzitter van de club, die inmiddels de politie op de hoogte bracht.

Eerder deze vakantie werden in de voetbalclub alle nieuwe trainingspakken, T-shirts en kousen van de jeugdspelers met een totale waarde van 4.000 euro gestolen. De club wil dat bedrag nu recupereren en start een crowdfunding op. Ook de opbrengst van ‘SKN goes tropical’ van zaterdag 25 augustus gaat naar de terugbetaling van de uitrusting. Wie wil storten kan dit op BE40 0882 8577 8563. “Halen we een bedrag op van meer dan 4.000 euro, dan storten we dit door naar een goed doel in de jeugdsector”, aldus voorzitter Christophe Croquette. (MDN)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier