KLEUTER-KLASSE (6): de getalenteerde 'fotografen' van 't Wilgenhof

13/05/15 om 06:00 - Bijgewerkt op 20/05/15 om 13:49

Kleuters uit alle hoeken van onze provincie laten hun creatieve duivels los op onze krant! Iedere week tonen we in deze rubriek het resultaat van deze piepjonge knutselaars. De kleuters van basisschool 't Wilgenhof in Vlamertinge tekenden foto's in onze krant.

Goeiedag,

De kleuters van onze klas vonden het leuk om in de krant te kijken. Het was een hele grote verrassing toen we in die krant een kindje van onze klas zagen. De foto van zijn voetbalploeg stond in de krant. Daarna begon iedereen te fantaseren over hoe hij in de krant wilde staan en wat hij leuk vond in de krant. Ze wilden ook wel een "foto" tekenen voor in de krant.

Wij zijn met zestien dikke vrienden in onze klas. Samen met onze klaspoppen Nellie en Cezar beleven wij allerlei avonturen. Zij nemen ons mee om de natuur te leren kennen. We maken wandelingen, bezoeken de boomgaard en in onze klas kweken we echte vlinders. Soms komt kabouter Bob ook op bezoek. Dan doen we allerlei tel- en rekenspelletjes. Maar Heksje Krullalla is niet zo'n rekenknobbel : zij helpt ons om woordjes en lettertjes te leren. We vinden het super leuk in de klas, maar kijken toch al een beetje uit naar het eerste leerjaar. We willen graag leren lezen, schrijven en rekenen.

Groetjes Danny Dewinter.

Basisschool 'tWilgenhof

(redactie: mlt)

Wil jij met je kleuterklas ook in deze rubriek schitteren? Neem De Weekbode, Het Wekelijks Nieuws, De Zeewacht, Kortrijks Handelblad of Brugsch Handelsblad mee naar je klas en laat je ukkepukjes erop los. Neem mooie foto's van de kunstwerkjes en mail ze samen met een prachtige klasfoto en een woordje uitleg over je klas naar lieven.mathys@kw.be. Veel plezier!