KLEUTER-KLASSE (5): de kleine Picasso's van het watervalschooltje in Ardooie

06/05/15 om 13:19 - Bijgewerkt op 12/05/15 om 15:23

Kleuters uit alle hoeken van onze provincie laten hun creatieve duivels los op onze krant! Iedere week tonen we in deze rubriek het resultaat van deze piepjonge knutselaars. Vandaag is het de beurt aan de kleutertjes van het Watervalschooltje in Ardooie.

Het Watervalschooltje is een wijkafdeling van GVB De Boomgaard en telt twee klasjes: de 1ste kleuterklas van juf Greta en de klas van de juffen Wendy en Hilde waar de 2de en 3de kleutertjes dolle pret beleven.

De kleuters van juf Greta werkten rond het thema 'Lekkere paaseitjes voor Pasen'. Ze leefden zich uit om paaseitjes te schilderen op de Weekbode. "Daarna hebben we ze ook nog wat versierd," laten de ukjes weten. Het resulteerde in één groot kunstwerkje!

De 2de kleuters maakten hoedjes van onze krant en de 3de kleuters lieten hun creatieve duivels los op De Weekbode.

Geniet je even mee van deze kleine Picasso's??

(mlt)

Wil jij met je kleuterklas ook in deze rubriek schitteren? Neem De Weekbode, Het Wekelijks Nieuws, De Zeewacht, Kortrijks Handelblad of Brugsch Handelsblad mee naar je klas en laat je ukkepukjes erop los. Neem mooie foto's van de kunstwerkjes en mail ze samen met een prachtige klasfoto en een woordje uitleg over je klas naar lieven.mathys@kw.be. Veel plezier!