KLEUTER-KLASSE (2): de 3de kleuters van Beerst

15/04/15 om 15:44 - Bijgewerkt op 12/05/15 om 15:24

Kleuters uit alle hoeken van onze provincie laten hun creatieve duivels los op onze krant! Iedere week tonen we in deze rubriek het resultaat van deze piepjonge knutselaars. De 3e kleuters van Beerst en hun juf Heidi waren er als de kippen bij om met Krant van West-Vlaanderen aan de slag te gaan.

"We hebben rond 'kippen' gewerkt," licht juf Heidi Van Exem toe. "De kleuters van de 3de kleuterklas van Beerst knutselden er op los. Met krantenpapier scheurden en kleefden ze een mooie kip. De kippen zijn gemaakt op plankjes. Hier zijn alvast de kippen van Ilona Amandels, Said Arabaine, Fiona Degrieck, Renée Demonie, Jutta Demuelenaere, Jitte Haerynck, Lowie Hindryckx, Guust Laplasse, Olivia Mispelon, Jayden Pieters, Daan Valcke, Gilles Vankeirsbilck, Sébastian Verhaeghe en Liam Zwaenepoel."

(mlt)

Wil jij met je kleuterklas ook in deze rubriek schitteren? Neem De Weekbode, Het Wekelijks Nieuws, De Zeewacht, Kortrijks Handelblad of Brugsch Handelsblad mee naar je klas en laat je ukkepukjes erop los. Knip de kunstwerkjes uit en stuur ze op naar Krant van West-Vlaanderen, Tav Lieven Mathys, Meiboomlaan 33, 8800 Roeselare. Heb je een mooie klasfoto? Mail die samen met een woordje uitleg over je klas naar lieven.mathys@kw.be.