Zes acteurs gaan uit de kleren in Ladies Night

© PADI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Producent Uitgezonderd. pakt in oktober uit met Ladies Night. Deze komedie werd ook succesvol verfilmd in The Full Monty.

De producenten James Cooke en Bob Jennes gaan deze keer in zee met Manou Kersting als regisseur voor deze heetste komedie van het jaar. Jo Hens, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik, Chris van Espen, Sergej Lopouchanski en Marc Lauwrys zijn vanaf 25 oktober te zien als vriendenclubje, die amateurstrippers en hun manager worden. De strippers van Ladies Night starten hun Vlaamse tour in Theater Elckerlyc in Antwerpen.

Na de sluiting van een belangrijke fabriek in een klein provinciestadje is een massale werkloosheid het schrijnende gevolg. Enkele werkmakkers blijven niet bij de pakken zitten. Ze besluiten hun lot in eigen handen te nemen. Om geld in te zamelen, gaan ze strippen, helemaal naakt, wat tot hilarische situaties leidt. Een avond vol glimmende torso’s en rondslingerend textiel is het gevolg…

Ladies Night, vanaf 25 oktober tot en met 6 januari 2019. Tour doorheen Vlaanderen met start in Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87 in Antwerpen. Info : www.uitgezonderd.be.

Zes acteurs gaan uit de kleren in Ladies Night
© PADI

Zes acteurs gaan uit de kleren in Ladies Night
© PADI

(PADI/Foto’s: PADI & Nico)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier