Zanger Danny Fabry neemt clip van nieuwe single op in Ring Shopping Kortrijk

23/01/18 om 08:13 - Bijgewerkt om 08:12

In het Ring Shopping Kortrijk nam de Vlaamse zanger Danny Fabry een deel van de clip op voor zijn nieuwe single Hallo.

Zanger Danny Fabry neemt clip van nieuwe single op in Ring Shopping Kortrijk

Danny Fabry met enkele West-Vlamingen die te zien zullen zijn in de clip. We herkennen Maxime en Viktor Deseure (achteraan met bal in de armen) uit Poperinge en Christoph Jaecques (rechts) uit Langemark. Verder zien we ook zangeres Leah Biën uit Roeselare en haar twee zoontjes Andrew en Xander Verstraete. © FODI

Deze single is een bewerking van de hitsingle van Just Say Hello! van René Froger, waarmee de Nederlander in 1990 ook in Vlaanderen een dikke hit scoorde. Er werd een nieuwe tekst geschreven en Danny maakte er het swingende Hallo van. Voor de opnames van de videoclip was Danny op zoek naar een gezellige plek, waar veel mensen komen en waar hij dus aan iedereen vriendelijk Hallo kon zeggen en eveneens hopelijk een Hallo terugkreeg.

Danny uit Scherpenheuvel dacht heel snel aan West-Vlaanderen om vriendelijke mensen tegen het lijf te lopen en dus nam hij contact op met Ring Shopping Kortrijk. Manager Bruno Devriese gaf meteen zijn fiat, waardoor het winkelcentrum de locatie werd voor een deel van de clipopnames. "Ik werd heel vriendelijk ontvangen door de mensen van Ring Shopping Kortrijk. Ik wil alle medewerkers en personeel dan ook hartelijk bedanken. Ik heb veel Hallo's gekregen, maar ik had ook niets anders verwacht van de West-Vlamingen waarvan er meerdere te zien zullen zijn in mijn nieuwe clip", zegt Danny met de glimlach.

Een deel van de clip werd opgenomen nabij Scherpenheuvel, het andere deel in Ring Shopping Kortrijk. In de clip is te zien hoe Danny de krant leest en in Ring Shopping Kortrijk hallo's uitdeelt. We zijn - net zoals velen - benieuwd naar het resultaat dat binnenkort te zien zal zijn op onder andere Ment TV.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!