Winterrevue The Sound of Movies begint aan eerste repetitieweek in Antwerpen

21/11/17 om 07:54 - Bijgewerkt om 07:53

Sinds deze week is Theater Elckerlyc de biotoop van de cast, het ballet en de creatives van de Winterrevue 2017.

Winterrevue The Sound of Movies begint aan eerste repetitieweek in Antwerpen

Dirk en Herbert. © (Foto FODI)

Regisseur Stany Crets schreef een uitdagend scenario voor zijn team en daar moet nu hard aan gerepeteerd worden. Het creatieve proces wordt deze week ook aangevuld met scriptlezingen, dansrepetities, muzikale begeleiding en het instuderen van de sketches en acts. De cast met Herbert Flack, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Shana Pieters en Laurenz Hoorelbeke spelen voor het eerst voor het publiek op vrijdag 15 december.

Regisseur Stany.

Regisseur Stany. © (Foto FODI)

Voor het derde jaar op rij is Stany Crets de conceptbedenker en scenarist van de Winterrevue. Het is echter voor de eerste keer dat er met een thema wordt gewerkt, namelijk The Sound of Movies. De glamour en grandeur van showfilms uit de eerste helft van de vorige eeuw, maar ook de meer recente films zijn een dankbare inspiratiebron. Bovendien mag de cast deze keer een acteur in zijn rangen begroeten die flink wat films op zijn palmares heeft staan, namelijk Herbert Flack. Wie wil weten of Herbert zich aan zang en dans kan wagen, moet wachten tot vrijdag 15 december.

(PADI)

Speeldata : vanaf 15 december tot 14 januari, Theater Elckerlyc in Antwerpen. Tickets : vanaf 29 euro - 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut) - www.elckerlyc.be.

Ann Van den Broeck.

Ann Van den Broeck. © (Foto FODI)

Het ballet.

Het ballet. © (Foto FODI)

De voltallige cast, met ballet.

De voltallige cast, met ballet. © (Foto FODI)

Even grappig doen : Ann Van den Broeck, Dirk Van Vooren en Herbert Flack.

Even grappig doen : Ann Van den Broeck, Dirk Van Vooren en Herbert Flack. © (Foto FODI)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!