Willy Sommers verrast Darline uit Deinze met bloemen tijdens Adriaen Brouwer Bierfeesten

28/06/18 om 09:00 - Bijgewerkt om 09:00

Tijdens de Adriaen Brouwer Bierfeesten in Oudenaarde was er ook een schlagerparade met heel wat bekende Vlaamse artiesten.

Ella Yana, Kate Lane, Wim Leys, De Romeo's, Maarten Cox, Dina Rodrigues, Frank Galan, De Deurzakkers, Jo Vally, Willy Sommers, Steve Tielens, Frank Valentino, Swoop en dj Daddy Cool: ze stonden allemaal op het podium en ze zorgden voor heel wat ambiance. De presentator van dienst was Frederik van Ment TV. Dina Rodrigues vroeg mensen uit het publiek. Er sprongen twee jonge gasten over de nadarafsluiting om bij Dina te geraken. Er kwamen ook nog kleine kinderen op het podium. Wim Leys bracht zijn nieuwe single, die hij uitbrengt met Matthias Lens. Maarten Cox ging tussen het publiek zingen en De Romeo's brachten hun show live op Instagram.

Willy Sommers zorgde echter voor een grote verrassing. Hij ontving immers een brief van een fan die op die dag 35 jaar was getrouwd. Freddy Ghyselinck uit Deinze had alles geregeld achter de rug van zijn vrouw. Zijn vrouw werd plots uit het publiek gehaald door een persoon van de organisatie die ervan op de hoogte was. Ze mocht mee backstage, moest even wachten aan de zijkant van het podium tot Willy de brief van haar man begon voor te lezen voor alle aanwezigen. Willy zocht tussen de aanwezigen en vroeg: "Waar ben je? Je bent precies plots verdwenen na 35 jaar!"

Maar Darline De Rijcke stond al klaar aan de zijkant. De vrouw was verrast dat Willy een brief van haar man voorlas. Annie - de rechterhand van Willy - bezorgde aan de zanger een boeket met 35 rode rozen, waarna Willy de lieve Darline bij hem riep en het boeket uitreikte. Haar man Freddy zal zeker en vast nooit nog iets verkeerd kunnen doen voor zijn vrouw, na zo'n verrassing.

(Foto's Jens)