Willem Vermandere viert verjaardag in alle stilte in Kursaal Oostende

10/02/19 om 15:25 - Bijgewerkt om 15:24

Zaterdagmiddag stond Willem Vermandere op het podium van Kursaal Oostende. Alhoewel zijn show al om 11 uur begon, zat de zaal vol.

Willem Vermandere viert verjaardag in alle stilte in Kursaal Oostende

De jarige Willem Vermanderen kreeg van Niko Geldhof en Pascale Wille een beeld in chocolade, speciaal voor zijn 79ste verjaardag. © padi

Voor Willem was het die dag een heel speciale dag, want hij werd 79 jaar. Toch werd er tijdens zijn show niet veel ruchtbaarheid gegeven aan die verjaardag. Toen hij op 't einde bloemen kreeg, werd er ook niet gezongen. Zijn orkest speelde wel Happy Birthday. De zanger zelf vertelde ook geen enkele keer dat hij jarig was. Dat hij in 2040 100 jaar zal zijn, daar verwees hij wel meer dan één keer naar. Wie goed kon rekenen, wist wel wat hij daarmee bedoelde.

Na de show nam hij tijd om foto's te signeren en om ook te poseren bij fans. Backstage ontving hij uit handen van Niko Geldhof en Pascale Wille een beeld in chocolade, speciaal voor zijn 79ste verjaardag.

Willem Vermandere viert verjaardag in alle stilte in Kursaal Oostende

Niko Geldhof kon ook groot nieuws verklappen. Op zondag 9 februari 2020 komt Willem Vermandere om 15 uur naar Kursaal Oostende. Dat is precies de dag waarin de zanger/kunstenaar uit Steenkerke 80 kaarsjes mag uitblazen.

(PADI & Daniël)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!