Wendy Van Wanten en Jan Wuytens brengen nieuwe single tijdens Sterren aan Zee in Oostende

29/10/17 om 17:04 - Bijgewerkt op 31/10/17 om 07:22

Op zaterdagavond 9 december heeft de zesde editie plaats van Sterren aan Zee in het Kursaal van Oostende. Die avond staan er tien artiesten op het podium. Het geheel wordt aan elkaar gepraat en gezongen door de twee gastheren Koen Vijverman en Kristof Poot. Die avond stellen Wendy Van Wanten en Jan Wuytens ook hun nieuwe single in première voor. Het nummer heet Het staat in de sterren geschreven en dat brengen ze - beloofden ze toch ! - voor de allereerste keer tijdens Sterren aan Zee.

Wendy Van Wanten en Jan Wuytens brengen nieuwe single tijdens Sterren aan Zee in Oostende

De aanwezige artiesten, het showballet en Niko Geldhof. © (Foto FODI)

Het ging er heel gezellig aan toe tijdens de persconferentie van Sterren aan Zee in de Brasserie Henry dichtbij de zee in Oostende. Gastheer Niko Geldhof mocht op deze persconferentie diverse artiesten verwelkomen : Luc Steeno, Wuytens & Van Wanten, Herbert Verhaeghe, Koen Vijverman en Kristof Poot. Niko wist van de aanwezige artiesten te vertellen welke band ze hebben met de prachtige badstad Oostende. Ook de afwezige artiesten werden genoemd. Bij Günther Neefs verwees hij naar zijn vader zaliger Louis Neefs, die ooit de prachtige song Aan het strand van Oostende uitbracht. Johan Verminnen settelde zich in... Oostende, Andrei Lugovski woont er nog altijd, enz.

Niko Geldhof kan het goed vinden met Wendy Van Wanten.

Niko Geldhof kan het goed vinden met Wendy Van Wanten. © (Foto FODI)

"Zonder Wendy Van Wanten waren het echter allemaal mannen op het podium van deze zesde uitgave", zegt Niko. Hij stond ook stil bij het Zuid-Afrikaans kinderkoor Bloemfontein dat met maar liefst 55 jongeren op het podium zal staan. "Wanneer ik dat allemaal samentel, dan zal er zo te zien meer volk in de catacomben zitten dan in de zaal", besluit Niko met de glimlach, waarna de aanwezige artiesten de gure wind trotseerden voor een foto op de zeedijk, met zicht op de zee en ook op Kursaal Oostende.

Onze showbizzmedewerker PADI tussen Luc Steeno en Wendy Van Wanten.

Onze showbizzmedewerker PADI tussen Luc Steeno en Wendy Van Wanten. © (Foto FODI)

Het Kursaal Oostende mag op zaterdagavond 9 december volgende artiesten verwelkomen : Wendy Van Wanten & Jan Wuytens, Willy Sommers, Herbert Verhaeghe, David Vandyck, Andrei Lugovski, het Zuid-Afrikaanse kinderkoor Bloemfontein, Johan Verminnen, Gunther Neefs en Luc Steeno, een vaste waarde op deze Sterren aan Zee-show. Volgens de verkregen informatie sluit Luc dit evenement ook af met zijn meezingers.

Tickets : 50, 40, 35 euro (inclusief reservatiekosten) - www.ticketmaster.be - 070 66 06 01 (Max. 0,30 euro/min) - Boxoffice Toerisme Oostende - Er is ook een Sterren aan Zee-menu inclusief concertticket aan 110 euro per persoon. Reserveren : 0900 40 850 (0,50 euro/min).

(PADI - Foto's FODI)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!