Vlaams-Koreaanse artieste Shi zingt 'Je Vis Ma Vie'

28/11/17 om 16:32 - Bijgewerkt om 16:31

Shi is een Vlaams/Koreaanse artieste uit Antwerpen met een uitzonderlijk mooie en aparte stem. Haar zangtalent werd ontdekt tijdens haar studententijd in Antwerpen en al snel trad ze op als lead singer in verschillende rock- en coverbands.

Vlaams-Koreaanse artieste Shi zingt 'Je Vis Ma Vie'

In de daaropvolgende jaren maakte Shi kennis met de bigband-scene en trad ze op als graag geziene gaste in orkesten, zoals Bigband Lier, S.H.A.P.E., The Stamps (het vocale begeleidingskwartet van Elvis Presley), The Swingmasters, Dirk Van der Linden Quartet, enz...

Eén van de genres waar ze veel succes mee heeft, is haar liefde voor het Franse Chanson. Supersterren als Edith Piaf, Gilbert Bécaud, Charles Aznavour, Dalida, Patricia Kaas, enz. zijn voor haar een bron van inspiratie geweest, die ertoe heeft geleid dat ze het lied Je Vis Ma Vie opnam. Producer/componist Patrick Hamilton van The Globe Recording Studios in Loppen schreef het nummer Je Vis Ma Vie, samen met de Franse tekstschrijver Valentin Stuff. Er werden kosten noch moeite gespaard om ook een bijhorende videoclip op te nemen in Parijs. Daarvoor stond het professionele team van het audiovisueel bedrijf Iceberg Ahead borg, met aan het roer Benjamin De Mulder en Michiel Van Durme.

(PADI)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!