VIDEO Eerste West-Vlaams optreden van Lindsay na bevallingsverlof in Izegem

13/03/18 om 20:57 - Bijgewerkt om 20:56

Op 25 november 2017 nam zangeres Lindsay uit Denderhoutem tijdens de 'Vrienden voor het leven'-tournee in Kursaal Oostende afscheid van haar trouw publiek, want ze was zwanger en haar eerste kindje was in aantocht.

VIDEO Eerste West-Vlaams optreden van Lindsay na bevallingsverlof in Izegem

Lindsay vorige zaterdagavond in het Antwerpse Sportpaleis. Donderdagavond treedt ze op in Kachtem. © Jens

Op 19 december 2017 - wel enkele weken vroeger dan voorzien - werden Lindsay (De Bolle) en haar partner Kris Bloemen de trotse ouders van een dochter Lisa-Marie, die bij de geboorte 2,7 kg woog en 47 cm mat. Zoals voorzien besloot Lindsay het enkele maanden rustig aan te doen én vooral te genieten van haar eerste dochtertje. In maart begon de zangeres opnieuw met optreden. Ze deed al een beperkt aantal optredens, waaronder in Mol en ook tijdens 'Jan & Alleman' in het Antwerpse Sportpaleis.

De terugkeer naar haar West-Vlaamse fans is voorzien op donderdagavond 15 maart, want dan staat ze op het podium van Het Rhodesgoed in Kachtem. Het is een showavond met menu. Om 19.30 uur wordt het aperitief geserveerd, waarna de maaltijd bestaat uit een duo van garnaal en oud Brugge met een drankje, zeebaars met venkelsaus en aardappelpuree met een drankje, gebakje van platte kaas en rode vruchten met koffie. Omstreeks 22.30 uur - na de maaltijd - treedt Lindsay op. Info of reserveren kan online via brasserie Rhodesgoed.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!