VIDEO Dirk Borret uit Leffinge vraagt vriendin ten huwelijk tijdens show Kim Wilde

10/11/17 om 09:23 - Bijgewerkt om 09:23

De zangeres was zelf ook geëmotioneerd en moest zelfs een traantje wegpinken.

VIDEO Dirk Borret uit Leffinge vraagt vriendin ten huwelijk tijdens show Kim Wilde

Dirk staat zijn Chantal op te wachten. © (Foto FODI)

Donderdagavond stond de Britse zangeres Kim Wilde op het podium in Kursaal Oostende. Voor een bijna uitverkocht Kursaal Oostende zong ze akoestische en ook heel bekende songs, die door het publiek vol enthousiasme werden meegezongen.

Tijdens de show kwam echter plots een onbekende heer op het podium tevoorschijn. Hij nam de microfoon en Kim ging een stapje opzij, waarna hij in het Engels vroeg of Chantal Mecon even naar voor kon komen. Die mevrouw zat een eindje verder in de zaal. Het duurde nog eventjes vooraleer ze aan het podium was.

Met de ene knie in de grond vraagt Dirk Chantal ten huwelijk.

Met de ene knie in de grond vraagt Dirk Chantal ten huwelijk. © (Foto FODI)

Daarna vroeg Dirk Borret uit Leffinge aan zijn vriendin Chantal Mecon uit Wetteren of ze met hem wilde trouwen. Dirk deed dit zoals dat moet gebeuren, namelijk met zijn ene knie op de grond. Chantal was even geschrokken, maar zei toch heel vlug ja.

Kim Wilde feliciteerde het paar, wenste hen veel geluk, zei dat ze zoiets nog nooit meemaakte in haar shows én ze moest zelfs een traantje wegpinken.

Dirk had dan weer heel veel geluk dat hij een ja kreeg om dat te doen, want voor haar show werd een aantal andere zaken last minute geannuleerd. Zo ging een meet & greet met enkele mensen en een interview niet door, en moest ook een televisieploeg van Topdokters met lege handen naar huis.

Kim kwam het paar feliciteren.

Kim kwam het paar feliciteren. © (Foto FODI)

De reden ? Te moe! De zangeres was al sinds 4.30 uur in de morgen al op de baan om op tijd in Oostende te zijn voor de voorbereidingen van de eerste show van haar Europese Tournee, die na Oostende ook diverse keren Nederland en Engeland aandoet.

Spijtig dus voor de andere mensen die vol hoop leefden op een ontmoeting én ook voor de tv-ploeg. Eens op het podium zag Kim er echter heel fris en niet moe uit. Het publiek gaf haar de nodige adrenaline en dus maakte ze er een wervelende show van. Onze recensie lees je binnenkort, maar deze bijdrage met het huwelijksaanzoek wilden we heel snel met onze lezers delen.

Nadat Kim zelf een traantje had weggepinkt, begon ze verder met haar show.

Nadat Kim zelf een traantje had weggepinkt, begon ze verder met haar show. © (Foto FODI)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!