Twee West-Vlamingen bij twaalf finalisten van Mister Gay Belgium

09/02/18 om 08:15 - Bijgewerkt om 08:14

In de evenementenzaal Athena in Antwerpen stelde Mister Gay Belgium de twaalf nieuwe finalisten voor, die op zaterdag 2 juni deelnemen aan de finale tijdens een gala in Theater Elckerlyc in Antwerpen.

Twee West-Vlamingen bij twaalf finalisten van Mister Gay Belgium

Jessie Caignie uit Ieper, Mister Gay Belgium Jamie Deblieck uit Roeselare, organisator Bram Bierkens en Simon De Witte uit Ingelmunster. © FODI

Aan de oproep om huidig Mister Gay Jamie Deblieck uit Roeselare op te volgen als Mister Gay Belgium gaven meer dan 139 mannen een positief gevolg. Deze groep verscheen op zaterdag 20 januari op het vakantiedomein Sunparks in Mol voor een professionele jury, waar na tal van proeven de gouden twaalf finalisten werden geselecteerd.

Bij de twaalf finalisten zitten er twee West-Vlamingen, namelijk Jessie Caignie (20) uit Ieper, student biologie aan UGent, en Simon De Witte (19) uit Ingelmunster, student thuis- en bejaardenzorg in Izegem. Het thema waarvoor Jessie koos, is diversifiëren van het onderwijs. Het thema van Simon is LGBT Kindverstoting. Meer info op mrgaybelgium.be.

(PADI)

Ook aanwezig in Antwerpen: goede vriendin Stephanie Verhaeghe en haar partner uit Ingelmunster, samen met finalist Simon De Witte.

Ook aanwezig in Antwerpen: goede vriendin Stephanie Verhaeghe en haar partner uit Ingelmunster, samen met finalist Simon De Witte. © FODI

Finalist Jessie Caignie tussen zijn mama Nancy Beun (links), Nancy Mervaille en Bjorn Verolleman (allen uit Ieper).

Finalist Jessie Caignie tussen zijn mama Nancy Beun (links), Nancy Mervaille en Bjorn Verolleman (allen uit Ieper). © FODI

De nieuwe lichting Mister Gay Belgium met onze twee West-Vlamingen erbij.

De nieuwe lichting Mister Gay Belgium met onze twee West-Vlamingen erbij. © FODI

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!