Theaterparodie De Soundmixshow met éénmalige reünie van toenmalige juryleden

17/12/17 om 10:25 - Bijgewerkt om 10:23

Het productiehuis Uitgezonderd. en regisseur Sven De Ridder stopten de repetities voor één keer iets vroeger voor een toch wel bijzondere ontmoeting. De cast van de theaterparodie De Soundmixshow (Bart Kaëll, Hilde Debaerdemaeker, Peter Van Asbroeck en Peter Van de Velde) hadden afspraak in het Fakkeltheater met twee juryleden van de originele televisieshow, namelijk Micha Marah en Fred Bekky. Voor Bart Kaëll was het een bijzonder weerzien, want hij was toen de presentator van deze televisieshow.

Theaterparodie De Soundmixshow met éénmalige reünie van toenmalige juryleden

Op de foto zien we Bart Kaëll, Hilde Debaerdemaeker, Peter Van Asbroeck, Peter Van de Velde en Sven de Ridder. © PADI

Na Blind Date met Karen Damen en Kürt Rogiers in de hoofdrollen is het deze keer de beurt aan De Soundmixshow. Enkele van de castleden zullen een nummer brengen tijdens deze komedie en wie kan hen beter tips geven dan de toenmalige juryleden Fred Bekky en Micha Marah.

We zien de toenmalige juryleden Fred Bekky en Micha Marah.

We zien de toenmalige juryleden Fred Bekky en Micha Marah. © PADI

Het verhaal : de relatie van het kinderloze koppel Philip (Peter Van Asbroeck) en Valerie (Hilde De Baerdemaeker) zit na tien jaar in het slop. Rokkenjager Philip heeft iets te veel oog voor zijn vrouwelijke collega's. Flapuit Valerie laat zich dan weer volledig gaan in haar koopverslaving, die ze deelt met haar gay best friend Jack (Peter Van de Velde). Als alle plannen om de brokken tussen Philip en Valerie te lijmen hopeloos mislukken rest er nog één strohalm : zich inschrijven voor Valerie's lievelingsprogramma de Soundmixhow.

(PADI)

Te zien vanaf donderdag 11 januari tot en met zondag 4 februari in de rode zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen. Tickets : www.uitgezonderd.be, 070 246 036.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!