Theaterconcept 'Ladies At the Theatre' gaat van start met vriendinnenkomedie 'Vapeurs'

11/10/17 om 16:46 - Bijgewerkt om 16:45

Van donderdagavond 19 oktober tot en met zondag 5 november ben je in het Fakkeltheater in Antwerpen welkom op de vriendinnenkomedie 'Vapeurs', waarin vier dames leren omgaan met de typische kwaaltjes van vrouwen in de overgang. Het Vlaamse publiek heeft duidelijk zin in deze komedie over de menopauze, want de producent mocht op ruim twee weken voor de première al vier extra voorstellingen aankondigen.

Theaterconcept 'Ladies At the Theatre' gaat van start met vriendinnenkomedie 'Vapeurs'

Ann Tuts, Lulu Aertgeerts, Nele Goossens en Anne Mie Gils met regisseur Martin Michel. © Daniël

Deze swingende komedie gaat alvast het spook van de overgang niet uit de weg. 'Vapeurs' is een herkenbare vriendinnenkomedie over en door vrouwen die in de overgang zitten, er tegenaan hinken of het al achter de rug hebben. Nachtelijke zweetbuien, vergeetachtigheid, stemmingswisselingen... het komt allemaal aan bod in de vorm van herkenbare verhalen, grappige scènes en af en toe een heerlijke song. Deze komedie wordt gespeeld door vier bijzonder straffe actrices: Ann Tuts, Lulu Aertgeerts, Nele Goossens en Anne Mie Gils.

Ann Tuts zorgt voor de West-Vlaamse inbreng.

Ann Tuts zorgt voor de West-Vlaamse inbreng. © Daniël

"De repetities van het allereerste stuk onder het concept 'Ladies At The Theatre' zijn al even bezig en het loopt bijzonder vlot", weet regisseur Martin Michel te vertellen. Een vleugje feelgood mocht dan ook niet ontbreken op het persmoment van 'Vapeurs'. De welbekende Evanna-boot in het Willemdok aan het MAS in Antwerpen was de place to be om de cast extra in de spotlights te plaatsen. De persoon die de dames mocht voorstellen was niemand minder dan Jani Kazaltzis. De personages kregen al direct wat deskundig stijladvies mee en dat kwam enkel maar de sfeer ten goede.

Voorstellingen tussen 19 oktober en 5 november. Plaats: Fakkeltheater, Hoogstraat 12 in Antwerpen. Tickets op www.uitgezonderd.be, 070 246 036.

James Cooke en regisseur Martin Michel.

James Cooke en regisseur Martin Michel. © Daniël

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!