Sterren Aan Zee in Oostende : van schlagers tot kleinkunst

17/12/17 om 14:27 - Bijgewerkt om 14:26

Voor de zesde keer op rij werd Sterren Aan Zee georganiseerd in het Kursaal Oostende.

Sterren Aan Zee in Oostende : van schlagers tot kleinkunst

Herbert Verhaeghe opende de show. © Mervyn

Herbert Verhaeghe mocht de nieuwe uitgave van Sterren Aan Zee openen en hij was de ideale opener, want met zijn warme stem bracht hij warmte én ambiance in de zaal.

Willy Sommers maakte er een echt feest van met zijn bekende hits. Willy zong ook, samen met Wendy Van Wanten Kijk eens diep in mijn ogen. Jan Wuytens en Wendy Van Wanten kregen een overdonderend applaus en zelfs een staande ovatie van het publiek én terecht. Ze zongen allebei heel hoog en ze zaten er nooit één noot ernaast. Wat een topduo!

Wendy Van Wanten en Jan Wuytens in actie.

Wendy Van Wanten en Jan Wuytens in actie. © Mervyn

David Vandyck zorgde dan weer - zoals we van hem gewoon zijn - voor ambiance. Ook hij kreeg het publiek mee. David droeg zijn laatste lied op aan zijn Frans idool Claude François. Andrei Lugovski trad op met het Zuid-Afrikaans kinderkoor. Van dit optreden kregen veel aanwezigen een kippenvelmoment. Samen brachten ze heel mooie kerstliederen.

David Vandyck.

David Vandyck. © Mervyn

Johan Verminnen zong dat hij de wereld wou zien, over zijn mooie Brussel én dat de mensen hem niet mogen alleen laten. Gunther Neefs zong bekende Engelstalige liedjes. Hij liet zelfs de vrouwen op het podium komen om mee te zingen. Luc Steeno sloot de avond af met natuurlijk al zijn bekende hits.

Luc Steeno sloot de avond af.

Luc Steeno sloot de avond af. © Mervyn

De zesde editie was een avond vol muziek, vreugde en warmte. Een supereditie voor wie er bij was, maar helaas waren er nog plaatsen vrij in de zaal en dat is toch wel spijtig voor zo'n groots evenement.

(PADI)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!