Stany Crets strikt Anne De Baetzelier en Katja Retsin als headliners voor de Winterrevue 2018

06/10/18 om 11:32 - Bijgewerkt om 11:31

Vanaf 14 december begint de vierde editie van de Winterrevue in Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87 in Antwerpen. Voor deze uitgave wist regisseur Stany Crets twee bekende vrouwen te strikken om mee te spelen, namelijk Anne De Baetzelier en Katja Retsin.

Stany Crets strikt Anne De Baetzelier en Katja Retsin als headliners voor de Winterrevue 2018

© PADI

Al drie jaar lang wordt er getimmerd aan het concept van de Winterrevue. Met een creatief dreamteam - waarin Stany Crets, Eric Melaerts en Laurent Flament de lat bijzonder hoog leggen - kon een vierde editie niet uitblijven.

De Winterrevue is uitgegroeid naar méér dan een schitterende liveshow op scène. Het is ook de warme welkom in de foyer, de interactie met het publiek tijdens de voorstelling, de spontane meet & greet, enz. Regisseur Stany Crets weet goed wat kwaliteit op het podium moet uitstralen. Hij kiest dan ook resoluut voor een bijzonder sterke basiscast, waar hij twee indrukwekkende showbizzdames aan toevoegt als host, namelijk Anne De Baetzelier en Katja Retsin.

Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke en Shana Pieters maken, samen met Katja en Ann, een onvergetelijke voorstelling vol glamour, klasse, humor en natuurlijk met veel verrassende wendingen.

(PADI)

Vanaf 14 december tot en met zondag 13 januari 2019. Voordelige tarieven in vier categorieën reeds vanaf 29 euro, inclusief reservatie- en exclusief order- en verzendingskosten. Vooraf feestelijk menu aan 69 euro per persoon in het Winterrevue Pop-Up Restaurant. Er kan ook met oudejaar gereserveerd worden, met heerlijk diner en afterparty tot 4 uur. Tickets : www.elckerlyc.be - 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut) of aan de ticketbalie van MediaMarkt, De Keyserlei in Antwerpen.

Stany Crets strikt Anne De Baetzelier en Katja Retsin als headliners voor de Winterrevue 2018

© PADI

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!