Sprookjesmusical 'Hans en Grietje' wordt thuismatch voor Michaël Zanders en Charline Catrysse

25/06/18 om 08:49 - Bijgewerkt om 08:48

Ook West-Vlaanderen mag zich opmaken voor een avontuurlijke zoektocht met Hans en Grietje door het grote sprookjesbos. Naast de eerder aangekondigde voorstellingen in Antwerpen, Hasselt en Gent brengt het kruimelspoor deze gloednieuwe, sprankelende sprookjesmusical op donderdag 27 december ook naar Kursaal Oostende.

Sprookjesmusical 'Hans en Grietje' wordt thuismatch voor Michaël Zanders en Charline Catrysse

Michaël Zanders en Charline Catrysse speelden eind vorig jaar ook al mee in Roodkapje. © Jan Liekens

Naast Ianthe Tavernier (Grietje), Ilse La Monaca (boze heks), Wout Verstappen (Hans) en Matthew Michel (Prins) maakten er nog twee een vreugdesprongetje toen ze het nieuws vernamen dat er een voorstelling in de Koningin der Badsteden zal komen. Voor Whoppie en Floppie (Charline Catrysse en Michaël Zanders), de hilarische, kibbelende konijntjes met West-Vlaamse tongval die uitgroeiden tot de absolute publiekslievelingen van jong en oud in Roodkapje, de sprookjesmusical, betekent de voorstelling in Oostende een terugkeer naar hun West-Vlaamse wortels. Charline is afkomstig uit Nieuwpoort en voor Floppie alias Michaël Zanders wordt het helemaal een thuismatch, want hij werd geboren in Oostende.

Sprankelende sprookjesmusical

Het alom geliefde sprookje over broer en zus, die in het peperkoekenhuisje ten prooi vallen aan de boze heks, wordt in een modern jasje gestoken en krijgt een frisse, interactieve, eigentijdse bewerking. Het publiek mag zich dus opmaken voor een sprankelende sprookjesmusical met aanstekelijke, originele liedjes, coole dansjes, verrassende personages en een gezonde dosis humor.

Vanaf oktober: het kruimelspoor van Hans en Grietje in Stadsschouwburg Antwerpen (28 oktober, 2 november 2018, ook op 4, 5 en 6 januari 2019), Ethias Theater Hasselt (11 november), Capitole Gent (22 en 23 december) en Kursaal Oostende (27 december om 14 uur). Ga mee op zoek naar de wensput! Weerstaan Hans en Grietje de zoete verleiding van de heks en haar heerlijke, maar o zo verraderlijke peperkoekenhuisje? En vinden ze de weg terug naar huis? Het belooft een spannend avontuur te worden.

Tickets en info: www.30jaarmusichall.be.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!