Rob De Nijs volgend jaar 'Niet voor het laatst' in Kursaal Oostende

07/07/18 om 15:17 - Bijgewerkt om 16:26

Vorige zaterdag stond Rob er met zijn band in het kader van zijn tournee 'Jubileumconcert 75 jaar'.

Rob De Nijs volgend jaar 'Niet voor het laatst' in Kursaal Oostende

Op vrijdag 28 juni 2019 treedt de Nederlandse zanger Rob De Nijs met zijn band op in Kursaal Oostende in een organisatie van ConcertEvents. De volgende theatertour in 2019 van de nu 75-jarige Rob De Nijs heet 'Niet voor het laatst'.

Steun van publiek

Rob hoopt nog vele jaren te kunnen doorgaan met optreden, alhoewel hij beseft dat de leeftijd er is. Hij weet dat het wel eens voorbij zal zijn. Toch blijft Rob erin geloven. Ook zijn publiek blijft de zanger steunen en aanmoedigen. Dat gebeurde vorige zaterdag opnieuw, toen Rob De Nijs met zijn band zijn tournee 'Jubileumconcert 75 jaar' voorstelde in het Kursaal Oostende.

Vanaf zijn eerste song had hij het publiek mee. "Ik sliep in Thermae Palace in Oostende. Het leven was goed, maar niet altijd netjes", glimlacht Rob, waarna hij 'Het werd zomer' zong. Rob bracht ook de songs 'Eindelijk vrij', 'Foto van vroeger', 'Zwanenmeer'...

Terug naar 1963

Hij keerde terug naar de jaren 1963-1964 en bracht een medley met de nummers 'Zachtjes tikt de regen', 'Zet een kaars voor je raam vannacht', 'Zuster Ursula', 'Banger Hart'... Nummers die uit volle borst werden meegezongen door meer dan 1.800 aanwezigen.

In het tweede deel liet de zanger van de Lage Landen het publiek alle hoeken van zijn muzikale veelzijdigheid zien, waarbij er nog meer klassiekers de revue passeerden. Nummers zoals 'Rosalie', 'Zondag', 'Hij laat de wereld draaien op zijn duim', 'Zeg me nog één keer', 'Hartslag', 'Witte rozen van de nacht' vielen bijzonder in de smaak van iedereen.

Waar is Jan Klaassen?

'Ik wil je' en 'Malle Babbe' mochten ook niet ontbreken. Zijn eerste bisnummer was 'Zonder jou', waarna Rob afsloot met het wondermooie 'Vrede'. En waar bleef 'Jan Klaassen de Trompetter'? Niet enkel wij, maar ook anderen zaten erop te wachten. Zelfs backstage zei iemand van de crewleden: "Ik heb 'Jan Klaassen' gemist". Inderdaad, ook een prachtig liedje. Maar een artiest als Rob met zo'n indrukwekkend repertoire moet nu eenmaal selecteren wat hij brengt tijdens een show. Rob sloot dus niet af met 'Jan Klaassen de Trompetter', wél met 'Vrede'.

Daarna was het tijd voor het publiek om in vrede uit elkaar te gaan. Iedereen zal nog lang napraten over dit 'Jubileumconcert 75 jaar', terwijl er zeker echte fans nu al tickets hebben besteld voor zijn nieuwe show in Kursaal Oostende op vrijdagavond 28 juni 2019. Misschien brengt Rob dan wel 'Jan Klaassen de Trompetter'? (PADI)

Info en tickets: www.concertevents.be.

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!