PADI Show - Frank Valentino is 'Sterker dan ooit'

07/04/18 om 15:05 - Bijgewerkt om 15:38

'Sterker dan ooit' is de nieuwe single van zanger Frank Valentino uit Loppem.

PADI Show - Frank Valentino is 'Sterker dan ooit'

Net als zijn vorig nummer 862175 is ook deze nieuwe single een productie van Patrick Hamilton. Op het liedje 'Sterker dan ooit' hoor je een stevig arrangement waar muzikanten zelf dol op zijn, met verrassende vioolpartijen en swingend meeslepende blazers.

Geslaagd 2017

Het nummer zelf doet denken aan een soundtrack van een decadente Hollywoodfilm. Vandaar dat ook de bijhorende clip een dergelijke uitstraling heeft meegekregen. Muzikanten gaven de opname extra glans en drive. De tekst is ook deze keer van de hand van Frank Valentino zelf.

Valentino blijkt met de glimlach terug op een geslaagd 2017. Zijn nummer We slapen samen in m'n Cabrio stond negen weken genoteerd in de officiële hitlijst. De opvolger 862175 deed het nog beter, met maar liefst veertien weken notering in de nationale Ultratop. Beide singles kwamen ook aan bod op Ment's Lieveling en TV Oranje.

Frank Valentino & The Band

Het nummer 862175 werd trouwens al vele keren gebeld. Dat blijft in de toekomst ook mogelijk als je voor '862175' de nummers '0473' plaatst. Op dat nummer worden iedere week de laatste nieuwtjes meegedeeld.

Tot slot: Frank Valentino & The Band. Naast optredens live on tape zijn er voortaan ook live optredens met The Band te boeken. Frank Valentino en Gino Kesteloot gaan voortaan ook samen op het podium staan met o.a. Marc Vermeersch, Lieven Leplae, Blue Jerry...

PADI Show - Frank Valentino is 'Sterker dan ooit'

(PADI)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!