Oostendse zeelucht stuwt Frans Bauer weer naar de top

15/05/18 om 21:49 - Bijgewerkt om 21:48

De Nederlandse zanger Frans Bauer stond meer dan tien weken onafgebroken in de top vijf van de hitparade in Vlaanderen, waarvan drie weken op het hoogste schavotje.

Oostendse zeelucht stuwt Frans Bauer weer naar de top

Frans Bauer, gek op onze Noordzee, die hem kracht geeft. © FODI

Zijn nieuwe cd Levenslied scoort opmerkelijk en stond vorige week nog altijd op nummer vijf. Wat iedereen dan verwacht, is dat de cd stilletjes uit de Ultratop zal verdwijnen. Maar niet bij Frans Bauer. "Ik kan mijn ogen niet geloven", zei hij gisteren aan de telefoon.

"Ik ben ondersteboven van het feit dat ik van nummer vijf weer naar nummer twee klim. Die frisse zeelucht voor en na mijn show in Kursaal Oostende hebben me energie gegeven en duidelijk ook de verkoop van mijn nieuwe album, want het album is terug gestegen in de Ultratop", aldus een immer vrolijke en enthousiaste Frans Bauer.

Met Levenslied is de Nederlandse zanger op weg naar goud en met de theatershow Tour de Frans komt hij nog op zondag 3 juni naar Antwerpen en op zaterdag 16 juni naar Hasselt.

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!