Niels Destadsbader wint Gouden K ‘Muziekster van het jaar’ in Antwerps Sportpaleis

Niels Destadsbader werd 'Muziekster van het jaar.' © foto Jens
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Wat een wervelende show bracht Ketnet tijdens het Gala van de Gouden K’s in het Antwerpse Sportpaleis. Het werd een gigantisch feest voor jong en oud, maar vooral voor de kids die toch eens van dichtbij hun Ketnet-idolen zagen.

West-Vlaming Niels Destadsbader was ook van de partij. Hij was genomineerd in twee categorieën: TV-ster van het jaar en Muziekster van het jaar. In de categorie TV-ster van het jaar moest hij het opnemen tegen An Lemmens, Sieg De Doncker en Laura Tesoro. De Gouden K ging naar… Laura Tesoro.

In de categorie Muziekster van het jaar won Niels Destadsbader uit Deerlijk. Hij haalde het van Emma Bale, Regi en Lil’ Kleine. “Dankjewel voor de nominatie. Ik vergeet niet dat het voor mij ook allemaal begon bij Ketnet. Nu zijn we in het Sportpaleis. Op 6 en 7 december zijn we hier terug. Gaan we al een keer repeteren?”, riep Niels, waarna hij een kort stukje uit ‘Verover mij’ zong.

Het Gala van de Gouden K’s is te zien op zondag 27 januari om 8.00 uur en 17.30 uur op Ketnet. Op woensdag 30 januari is er om 18 uur een Best of Gouden K’s Countdown eveneens op Ketnet.

(PADI – foto Jens)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier