Muzikale ster Laura Lynn krijgt eigen ster op Walk of Fame in Plopsa

Laura Lynn, te gast in Plopsa. © (Foto FODI)
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Op woensdag 3 oktober krijgt zangeres Laura Lynn omstreeks 17.30 uur een eigen ster op de Walk of Fame voor het Plopsa Theater in De Panne. De zangeres zal de borstel hanteren om het zand van de ster te verwijderen, waarna ze voor de aanwezige fans vast en zeker enkele minuten trots zal poseren bij haar eigen ster.

Dit gebeuren wordt gekoppeld aan de MENT-opnames voor De Vlaamse Top 10. Eerder werd ook al deze combinatie gemaakt met de Nederlandse zanger Jan Smit en Willy Sommers. Momenteel staat Laura Lynn met haar nieuw album Country hoog genoteerd in de Vlaamse Top 10 én ook in de categorie albums bij Ultratop.

Na de onthulling van de ster kunnen fans van de Vlaamse muziek de MENT-opnames volgen in het Plopsa Theater. Er zijn optredens van o.a. Bart Herman, David Vandyck, Ida de Nijs, Jérémie Vrielynck, Katarina, Lisa Del Bo, Frank en Christel Galan, Sabien Tiels, Rudy Meyns, Steve Tielens, Paul Severs, Eveline Cannoot, Dennie Damaro, Danny Fabry, Saskia & Davy, Paul Severs… Natuurlijk staat ook Laura Lynn op het podium.

(PADI – Foto FODI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier